Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Με λαμπρότητα η κατάδυση του τιμίου σταυρού στο Γαλάτσι. ( video- φωτογραφίες )



Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου, λόγω και των ανοιξιάτικων καιρικών συνθηκών ,  γιορτάστηκαν  στο Γαλάτσι τα Θεοφάνεια, μία από τις αρχαιότερες εορτές της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας.



Παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένης Αυλωνίτου της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου,  προέδρων  και εκπροσώπων των διαμερισματικών πολιτιστικών φορέων της περιοχής, τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων όπως κάθε χρονιά στο ανοικτό Ολυμπιακό κολυμβητήριο στος Άλσος Βείκου .
Στην τελετή κατάδυσης του τιμίου Σταυρού και του καθαγιασμού των υδάτων χοροστάτησαν οι προϊστάμενοι της Αγίας Γλυκερίας Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Αιβαλιώτης και της Αγίας Ειρήνης Αρχιμανδρίτης Γαρεφαλάκης Τίτος.

Στα νερά της πισίνας του Ολυμπιακού κολυμβητηρίου της περιοχής έπεσαν  είκοσι δύο νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες με πρώτος να φθάνει στον σταυρό  ο νεαρός κολυμβητής  μαθητής της Ε τάξης  Δημοτικού της περιοχής Παντελής Μαρκοπουλιώτης στον οποίο ο Δήμαρχος της πόλης έκανε δώρο ένα χρυσό σταυρό για τον λαιμό.
Στην συνέχεια η Δημοτική αρχή της πόλης παρέθεσε στους παρισταμένους  καφέ και αναψυκτικά στο Grean Park.

Φωτογραφίς Γιάννης Ζαβιτσάνος






























video Γιάννης Ζαβιτσάνος