Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» Πρωτοφανής κατακραυγή για τον υβριστή δημοτικό σύμβουλο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

Πρωτοφανής κατακραυγή για τον υβριστή δημοτικό σύμβουλο


Ήξεις αφήξεις τοποθέτηση από τον δήμαρχο Γαλατσίου για τα 13 κοσμητικά επίθετα, εναντίον όσων διαφωνούσαν με το κάλεσμα εθελοντών για την ιδιωτική παραγωγή του Survivor στην πόλη  

Καθολική ήταν η αποδοκιμασία του υβριστή δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου.
Εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων που πήραν το λόγο, τον επέκριναν για πρόσφατη ανάρτησή του στο διαδίκτυο, με την οποία χαρακτήριζε ακόμη και… γουρούνια όσους είχαν διαφορετική άποψη από τη δική του για τη διεξαγωγή του τελικού του survivor στην πόλη.
Ο υβριστής δημοτικός σύμβουλος που ήταν για άλλη μια φορά απών από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είχε χρησιμοποιήσει 13 (!) κοσμητικά επίθετα, εναντίον όσων διαφωνούσαν με το κάλεσμα εθελοντών για την ιδιωτική παραγωγή του reality.  
Η προσχηματική απουσία του, κατέστησε σαφές σε κάθε περίπτωση, ότι δεν μπορεί να αντέξει το δημοκρατικό διάλογο και την κριτική.
Στη συνεδρίαση, η κατακραυγή στο πρόσωπό του ήταν πρωτοφανής, αφού οι χαρακτηρισμοί του, ενόχλησαν και μέλη της παράταξής του.
Ωστόσο, η ήξεις αφήξεις τοποθέτησή του Δημάρχου με τη φράση «όποιος δουλεύει κάνει και λάθη», επιβεβαίωσε ότι θέλησε να τηρήσει ίσες αποστάσεις και να μην αποδοκιμάσει το δημοτικό του σύμβουλο.
Πιο ξεκάθαρος από πλευράς πλειοψηφίας ήταν ο Γερμάνος Μελισουργός, ο οποίος είπε ότι δε συμφωνεί σε καμία περίπτωση με τους χαρακτηρισμούς.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Γαλάτσι Νέα Αρχή» Νίκος Μαγκανάρης άφησε σαφείς αιχμές, λέγοντας ότι ο εθελοντισμός είναι ανιδιοτελής ενέργεια που γίνεται για κοινωφελείς σκοπούς. «Δεν γίνεται για προσωπική προβολή και δεν υποκρύπτει προσωπικά κίνητρα και σκοπιμότητες», είπε  χαρακτηριστικά.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης Χρήστος Κιούπης, είπε ότι οι πάντες πλέον κατάλαβαν τον χαρακτήρα του. «Τέτοιοι χαρακτηρισμοί ρίχνουν το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου», επισήμανε.
Έντονα επικριτικοί ήταν και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» και «Ενότητα για την Ανατροπή».


Νίκος Μαγκανάρης

Χρήστος Κιούπης